Veho Mercedes-Benz Airportin pesukatu

Voit ostaa autopesuja liikkeen infosta tai verkkokaupasta.


Osoitteemme on Ohtolankatu 10, Vantaa.

Airportin pesukatu on käytössäsi 24/7, myös liikkeen ollessa suljettuna. Edellyttää pesun ostamista ennakkoon liikkeestä tai verkkokaupasta.  Pesukadulla on huoltokatko maanantaisin klo 16.00 – 18.00.

Liikkeemme on avoinna arkisin klo 7.00-18.00 ja lauantaisin klo 10.00-16.00.

HUOM! Pesukadulla on pakkasrajana -10 astetta, eikä ole käytössä pakkasrajan ylittyessä.

Miten pesukatu toimii?

Pesukadun vasemmalla puolella sijaitsevassa tolpassa on lukija, jossa näkyy teksti:
Veho MBA Pesukatu tervetuloa.

Lukijassa palaa odotustilassa sininen merkkivalo ja lukijan näyttö opastaa jatkosta. Odotus voi kestää 4-5 sekuntia. Mikäli olet pesun oston yhteydessä antanut rekisterinumeron tai taksin RFID-tunnisteen, pesukadun lukija tunnistaa sen. Vaihtoehtoisesti voit syöttää lukijaan ostokuitissa näkyvän PIN-koodin. Lukija pyytää aina vahvistamaan halutun pesun. Vahvista valinta painamalla lukijassa näkyvää pesunumeroa ja alarivissä olevaa '#/ENT' -painiketta.

Pesun valinnan jälkeen nosto-ovi avautuu ja siirryt seuraamaan pesukadulla olevia liikennevaloja. Vihreän valon palaessa aja vasemman puoleinen eturengas keltaisten ohjainten väliin. Kun olet ajanut auton tarpeeksi pitkälle valo vaihtuu oranssiksi ja voit pysäyttää auton. Kone kuljettaa autoasi eteenpäin pesukadun läpi.

Kun ajat pesukadulle:

  1. Tarkasta aina, että ikkunat ovat suljettuna. Lukitse ovet, ettei esim. polttoainesäiliön kansi avaudu pesun aikana.
  2. Kytke ilmastointi sisäkierrolle tai pois päältä.
  3. Kytke vaihde vapaalle, ei P-asentoon. Automaattivaihteisissa autoissa kytke vaihde N-asentoon. Jätä moottori käyntiin pesun ajaksi.
  4. Älä paina jarrua, äläkä kytke käsijarrua päälle missään vaiheessa pesun aikana.
  5. Anna koneen kuljettaa autoasi eteenpäin pesukadun läpi.

Saavuttaessa pesukadulla kuivausvaiheeseen, ovet aukeavat automaattisesti. Ovien avauduttua kolmannet valot ohjaavat pesukadulta poistumista. Valojen vaihduttua vihreiksi, pesu on valmis. Kytke vaihde päälle ja aja pesukadulta ulos.

Voit tarvittaessa soittaa numeroon 010 569 5555.