Täyssähköiset uudet smartit pian ennakkomyynnissä!

Täyssähköisten smart-mallien myynti aloitetaan Suomessa koko tarjoamalla, sisältäen smart #1 katumaasturin ja smart #3 coupé-katumaasturin. Kummankin mallisarjan yhteinen nimittäjä on tyylikkään muotoilun ja energiatehokkaan tekniikan lisäksi poikkeuksellisen hyvä perusvarustetaso kaikilla varustetasoilla, sekä premium-tason viimeistely. Täyttämällä sivun lopussa olevan lomakkeen, saat ensimmäisenä tiedon smart-täyssähköautojen myynninaloituksesta sekä hinnoista.

Seuraa smart-täyssähköautoja Instagramissa ja Facebookissa.

Ensimmäiset asiakasautot saapuvat Suomeen huhtikuussa 2024.

Molemmat mallisarjat pohjautuvat samaan perusrakenteeseen. smart #1 on kokonaispituudeltaan 4,27 m ja smart #3 puolestaan 4,40 m. Molemmissa mallisarjoissa on varustetason mukaan joko 49 kWh tai 66 kWh:n akusto. Alustavat toimintamatkat sähköllä ovat parhaimmillaan 420 km ja 440 km (WLTP smart #1 ja #3) ja latautuvat 10–80 % DC-latauksella noin 30 minuutissa.

Molemmat smart-mallit ovat saatavilla 3-4 eri varustetasolla. Varustelu on kaikilla tasoilla premium-tasoa. Jo lähtötasolla autoista löytyy vakiona esimerkiksi panoraamalasikatto, LED-ajovalot, peruutustutkat, peruutuskamera 360 asteen ominaisuudella, adaptiivinen vakionopeudensäädin, sähkösäätöiset istuimet muistilla - lukuisia turvallisuutta lisääviä varusteita unohtamatta. 5 tähden EURO NCAP-törmäystesti-tulos osoittaa smartin vahvan sitoutumisen turvallisuuteen tuotteidensa tärkeimpänä prioriteettina. Korkeimmat varustetasot ovat varustettu kahdella sähkömoottorilla, tehden näistä nelivetoisia. Malliston huipulta löytyvät BRABUS-mallit kiihdyttävät upeasti muotoillut autot alle neljässä sekunnissa nollasta sataan kilometriin tunnissa. Malleihin ei ole saatavilla lisävarusteita tehtaalta, joten autot ovat helppo tilata - valitaan itselleen sopivin varustetaso sekä väritys ja auton saa parhaimmillaan muutamassa viikossa itselleen alle. Autoihin saadaan asennettua myös vetokoukku, jolloin autolla voi vetää jopa 1600 kg.

740x420_smart_sisätila.jpg

 

740x420_smart_ratti.jpg

Ennakkomyynnin aloitus käynnistetään alustavien suunnitelmien mukaan vuodenvaihteen tienoilla.

Mikäli haluat olla ensimmäisten joukossa, jotka tilaavat uuden smartin, täytäthän alla olevan lomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä ja pidämme sinut ajan tasalla myynninaloituksen ja hintojen varmistuessa.

Olen kiinnostunut

*tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia

Veho käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja