Mahdollisuus vaikuttaa omaan toimenkuvaan

Terhi Kirmo-Salmelan tie Veho Pirkkalan hyötyajoneuvoyksikköön kulki Audi Center Tampereen kautta.  

-Etsin alunperin töitä opiskelun oheen, kun jokin kiinnitti huomioni myyntiavustajan ilmoituksessa. Sain tuon työpaikan Audi Centerissä ja sopivan sattuman kautta päädyinkin sitten Veholle hyötyajoneuvojen pariin vuonna 2011.

Koulutukseltaan Terhi on ylemmän ammattikorkeakoulun tradenomi ja lisäksi hän on suorittanut johdon assistentin koulutuksen Tampereen yliopistolla. Terhi kuvailee, kuinka opintojen kautta on saanut haastaa itseänsä myös assistentin tehtävien ulkopuolelta.

-Ensimmäisen opinnäytetyöni olen tehnyt aikanaan käytettyjen tuontiautojen autoverotuksesta ja toisen hyötyajoneuvojen purkuosatoiminnasta kiertotalousajattelun ja digitalisaation näkökulmasta.

Terhi onkin erinomainen esimerkki siitä, kuinka moninaista ja laajaa asiantuntemusta myös liiketoiminnan tukipalveluista löytyy Veholla. Päivittäisiä työtehtäviä assistenttien tiimivetäjänä Terhi kuvailee monipuolisiksi.

- Assistentti toimii työparina niin automyyjille, huoltopäälliköille kuin toimipisteen johdolle. Pääasiassa töitä tehdään tukitoimintoina taustalla, mutta tilanteesta riippuen tapaamme myös paljon asiakkaita.

-Parasta töissä ovat ihmiset, jotka Vehon tekevät. Mukavat asiakkaat ja rennot työkaverit tekevät tästä viihtyisän työpaikan kaikin puolin.

Parhaaksi asiaksi Vehossa Terhi mainitsee mahdollisuuden työn ja muun elämän yhteensovittamiseen sekä oman työroolin rakentamiseen.

-Minua on kannustettu kouluttautumaan sekä itseohjautuvuuteen, jonka kautta olen saanut itse vaikuttaa ja rakentaa omaa toimenkuvaani.