Veho on monipuolinen työnantaja

Veho on suomalainen 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Veho on kumppani, joka tarjoaa monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Asiakaskokemus ohjaa toimintaamme. Yksikään auto, huolto, varaosa tai liikkuvuuspalvelu ei saa jäädä myymättä huonon asiakaskokemuksen takia.


Jatkuva koulutus tulevaisuutta varten 

Tämän päivän auto on teknologian huipputuote. Huipulle tähtäämme myös palveluittemme ja koko toiminnan kehittämisessä digitaalisessa ajassa. Tulevaisuuden tavoitteenamme on entistä enemmän olla kestävän liikkuvuuden ratkaisuja tarjoava yritys. 

Vehon lähes 2000 ammattilaista tarjoavat autoilun, kuljettamisen ja kestävän liikkumisen palveluja hyvällä fiiliksellä. Työpaikka Veholla ei tarkoita ainoastaan autojen myyntiä tai huoltoa, työnkuvia on hyvin monenlaisia kaikilla liiketoiminta-alueilla.

Onko asiakaspalvelu lähellä sinua? Oletko enemmän junailija, jolla excelit pysyvät tiukoissakin paikoissa ojennuksessa? Vai kiinnostaako autojen tekniikka?

Veholla pääset hyödyntämään osaamistasi ja tekemään työtä, jolla on merkitystä. Autoala voi omalla toiminnallaan vaikuttaa merkittävästi liikenteen päästöjen pienentämiseen ja siihen vaikuttavien asioiden ymmärrykseen niin kuluttajien, alamme kuin valtiovallan keskuudessa.