Veholla voi aina oppia lisää

Autoala kehittyy huimin askelin. Autot ovat tuotteina yhä teknisempiä autojen, käyttäjien ja autoilua tukevien palvelujen ollessa yhtä ja samaa käyttökokemusta internetin avulla. Samanaikaisesti vaatimukset liikenteen päästöjen alentamisesta globaalilla tasolla synnyttävät uusia liikkuvuuden muotoja ja vaikuttavat mm. suhtautumiseemme joukkoliikenteeseen, kuljettamiseen, yksityisautoiluun ja vaikkapa auton omistamiseen.

Suomen suurimpana autoalan toimijana henkilöstön kehittäminen ja jatkuva kouluttaminen on Veholla suuressa roolissa. Vastuu koulutustarpeiden selvittämisestä ja jokaista tukevan ammatillisen koulutuksen suunnittelusta on toimipisteiden ja yksiköiden johtajilla ja esimiehillä, mahdollisimman lähellä jokaista työntekijää.

Jatkuvasti rullaavat myynnin ja huollon tuote- ja tuotetekniset koulutukset varmistavat, että osaamisemme on jatkuvasti autovalmistajien edellyttämällä tasolla niin henkilöautoissa kuin hyötyajoneuvoissakin. Syventävät talouskoulutukset,  tulli- ja autoverokoulutukset ja logistiikan ammattikurssit ovat esimerkkejä  erityiskoulutuksista.

Koko henkilöstöä koskevia yleisiä koulutuskokonaisuuksia ovat mm. esimiesvalmennus, työhyvinvointi, ensiapu ja työturvallisuus, sekä ICT-koulutus.