Liiketoiminta-alueet

Veho Henkilöautot

 • Veho-liikkeet
 • Mercedes-Benz-henkilöautoliiketoiminta
 • Citroën- ja Peugeot-liiketoiminta
 • Ford-, Honda- ja Škoda-autojen jälleenmyynti
 • Vaihto+ ja Huolto+
 • Sixt-autonvuokraus

Veho-liikkeistä jokaiselle asiakkaalle löytyy oikea auto, joka juuri sillä hetkellä sopii elämäntilanteeseen. Valikoima, mukaan lukien sekä uudet että käytetyt autot, kattaa kaikki auto- ja hintaluokat. Automyyjä on asiantuntija, joka auton valinnan lisäksi auttaa rahoitus- huolenpito- ja vakuutusasioissa.

Vehossa pidetään autosta huolta koko sen elinkaaren ajan. Huolenpitosopimus tekee siitä helppoa ja huoletonta, yrityksille räätälöimme omat palvelupaketit. Ammattitaitoinen työnjohtaja ottaa asiakkaan vastaan huollossa ja auttaa huoltotarpeen arvioinnissa sekä ohjaa korjaamotiimiä.

Itsenäiset jälleenmyyjät muodostavat merkittävän osan Mercedes-Benzin ja Citroënin jälleenmyyntiverkostosta, Peugeotin myynnistä ja huollosta vastaa kokonaan itsenäisten jälleenmyyjien verkosto.

Veho Hyötyajoneuvot

 • Mercedes-Benz- ja Fuso Canter –hyötyajoneuvoliiketoiminta
 • Sisu-kuorma-autojen huoltotoiminnot
 • Maan kattava huoltoverkosto
 • CharterWay-vuokraus

Veho Hyötyajoneuvojen tuotteet kattavat kaikki kuljetustarpeet henkilökuljetuksesta raskaisiin erikoiskuljetuksiin. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen on toiminnan keskiössä ja hyötyajoneuvomyyjä auttaa suunnittelemaan juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivan kuljetusratkaisun.

Kaluston liikkuvuudesta pitävät huolen hyötyajonevojen ammattilaiset huoltokorjaamoilla ympäri Suomen. Laajat aukioloajat palvelevat asiakkaiden tarpeita ja 24h Service huoltoautot hoitavat kiireisimmät tapaukset. CharterWay-vuokra-ajoneuvoilla tarjotaan ratkaisut asiakkaiden nopeasti muuttuviin ajoneuvotarpeisiin, olipa kyseessä päivän sijaisauto tai pidempiaikainen vuokraustarve.

Veho Hyötyajoneuvot vastaa itse ajoneuvojensa myynnistä maan laajuisesti, poikkeuksena pakettiautot, joita myydään myös Veho-liikkeissä ja itsenäisissä jälleenmyyjäliikkeissä.

Ulkomaan liiketoiminnot

Ruotsi

Ruotsissa Veho toimii Mercedes-Benzin ja Nissanin jälleenmyyjänä. Liiketoiminta käsittää sekä henkilöauto-, pakettiauto- että kuorma-autotoiminnot. Veho Bil -liikkeet sijaitsevat Tukholmassa, Karlstadissa ja Örebrossa.

Baltian maat

Baltian maissa Veho toimii Citroënin maahantuojana. Liiketoimintaan kuuluvat Citroën-liiketoiminta Virossa, Latviassa ja Liettuassa ja sekä Hondan jälleenmyynti Tallinnassa. Liettuassa itsenäiset jälleenmyyjät vastaavat Citroënin myynnistä ja huollosta.

Veho on aloittanut toimintansa Virossa jo 1990-luvulla, Ruotsin toiminta käynnistyi vuonna 2007. Ulkomaiden autokaupan liiketoiminta on vakiintunut yhdeksi Vehon ydinliiketoiminnaksi. Ruotsissa ja Baltiassa työskentele reilut 350 veholaista.

Assistor

 • Ajoneuvojen maahantuontipalvelut
 • Auto- ja varaosalogistiikkapalvelut
 • Autojen lisävarustelu

Assistor on logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvo- ja varaosatoimituksiin Suomessa, Baltian maissa ja Venäjällä, asiakkaana yli 20 johtavaa automerkkiä.  Maahantuonti- ja varustelutoimintaa on Hangossa, Turussa, Nurmijärvellä ja Viron Paldiskissa. Varaosien logistiikkakeskukset sijaitsevat Espoon Lommilassa ja Vantaan Pakkalassa.