Mercedes-Benz liikkuvuuspalvelut

Apua kellon ympäri - Mercedes-Benz Service24h

24h Hätäpalvelumme henkilökunta vastaa puheluihin koko vuoden, kellon ympäri. He ryhtyvät välittömästi tarvittaviin toimenpiteisiin ja lähettävät vaikkapa huoltoauton avuksesi. Euroopassa on noin 1200 valikoitua Mercedes-Benz-huoltopistettä, jotka ovat valmiita auttamaan sinua hätätilanteissa ja vikatapauksissa.

 

24h Hätäpalvelun puhelinnumerot ovat:

Henkilöautot 00800 1 777 7777

Pakettiautot  00800 3 777 7777

Henkilöautot varanumero +358 9 81 71 0028
Pakettiautot  varanumero + 358 9 81 71 0029

* Hätäpalvelu on maksuton, paitsi matkapuhelimen kohdalla riippuu operaattorista

 

Saat meiltä seuraavat palvelut:

  • Henkilökohtainen apu hätätilanteissa
  • Neuvonta ja diagnoosi
  • Avun järjestäminen
  • Ohjaus ja koordinointi
  • Ammattitaitoiset asiantuntijat

Pidämme sinusta huolta. Kaikkialla Euroopassa. Mercedes-Benz Mobilo

Mercedes-autossasi on vakiovarusteena Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva. Sen ansiosta sinun ei tarvitse kantaa huolta ajamisesta. Jos autosi sattuu joskus jäämään tien päälle, Mercedes-Benz huolehtii siitä, että pääset nopeasti takaisin matkaan kaikkialla Euroopassa. Pääset varmasti perille.

Matkanteon estävien teknisten vikojen, pienempien onnettomien sattumusten, lommojen ja naarmujen, onnettomuuksien sekä osiin kohdistuvan ilkivallan tai varkauden yhteydessä saat tarvitsemasi avun nopeasti paikalle lähes kaikkialla Euroopassa. Palvelu on käytettävissäsi veloituksetta ympäri vuorokauden.

Mercedes-Benz MobiloVan on pakettiautoille suunnattu liikkuvuuspalvelu, joka varmistaa matkasi jatkumisen - jopa 30 vuoden ajan. Ajo Citanilla, Vitolla ja Sprinterillä on jatkossa entistä huolettomampaa, sillä palvelu kattaa kaiken pikaisesta tienvarsiavusta tai taksi- ja hotellikuluista aina vara-autoon asti edellyttäen, että huollatat autosi säännöllisesti valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä.

 

Mobilo on voimassa kaksi vuotta uuden Mercedes-autosi ensirekisteröinnistä alkaen.
Mercedes-Benz-henkilöautossa, joka on ensirekisteröity 1.4.2008 alkaen, samoin kuin Vianossa, joka on ensirekisteröity 1.1.2012 alkaen ja päättyen 31.12.2014, Mobilo on voimassa ensin neljä vuotta.

Tämän jälkeen Mobilon voimassaoloa voi pidentää aina vuoden kerrallaan. Ainoa edellytys on, että auto huollatetaan säännöllisesti valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä.
Auton säännöllisen ja määräystenmukaisen huollattamisen avulla Mobilo voi olla voimassa jopa 30 vuotta.