Maksutavat

VEHO-ERÄMAKSUN MAKSUTAPAKUVAUS

VEHOERÄMAKSU mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen kertaluotolla

 

Laskulla, yhdessä tai useammassa erässä

 

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Hyväksytyn luotto päätöksen jälkeen vahvistat ostotapahtuman allekirjoituksellasi ja lasku ostoksestasi toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa postitse. Sinulla on 14 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa laskun päiväyksestä.

Kertalaskun sijaan voit halutessasi hyödyntää myös joustavampaa erämaksumahdollisuutta. Lähetämme sinulle laskun mukana erämaksusopimuksen, jolloin voit maksaa ostoksesi annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivalla maksuajalla. Kertaluottosopimus Lindorffin tytäryhtiön Lindorff Invest Oy:n kanssa astuu voimaan, kun hyväksyt sopimuksen laskulla mainitun kuukausierän eräpäivään mennessä sekä maksat ensimmäisen erän. Mikäliet hyväksy sopimusta määräajassa, edellytämmesinun maksavan ostoksesi koko summan kerralla.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20 € ja erämaksun luottokorko 16,9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 euron luotolle tyypillisellä 12 kuukauden maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 27,19 %. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Maksutapa edellyttää suomalaisia henkilötietoja, 20−3000 euron ostosta ja 20 vuoden ikää sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa.

Maksutavan tuottaa Lindorff Oy (www.lindorff.fi).

Tutustu yleisiin luottoehtoihin osoitteessa https://invoice.lindorff.fi/Documents/Yleiset%20luottoehdot%20V.0.4.pdf. Saat halutessasi myymälästä myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

VEHO-ERÄMAKSULLE on mahdollista tehdä myös ennakkoluottokysely

Lähetä tekstiviesti:
HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO KAUPPATUNNUS
(esim. 123456-789X 00100 VEHO) numeroon 0404 800 900, ja saat päätöksen paluuviestinä. Lähettämäsi tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Saamasi viestit ovat ilmaisia. Haettu ennakkoluottopäätös ei sido sinua vielä tekemään ostosta. Haettu ennakkoluottopäätös ei myöskään sidopalveluntuottajaa luoton myöntämiseen. Palvelu on tarkoitettu nopeuttamaan ja helpottamaan asiointiasi liikkeessä.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:
Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).
Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot.

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi VEHO- ERÄMAKSUN, pyydämme henkilötietojasi. Antamiesi tietojen perusteella varmistamme niiden oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä, tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan luoton myöntämiseen.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.