Vehon Maksutavat

Valitse sinulle parhaiten sopiva maksutapa maksaa huolto- ja/tai varaosalaskut.

  •  Käteinen ja pankkikortit
  • Yleisimmät luottokortit: Visa, Mastercard, Diners ja Amex

  • Veho Lasku ja Veho Erämaksu (yksityisasikkaat), saatavilla Veho-liikkeissä

  • Veho Luottotili (yrityksasiakkaat)

Veho Lasku ja Erämaksu (yksityisasiakkaat), saatavilla Veho-liikkeissä

Veho lasku ja Veho erämaksu antavat sinulle lisää aikaa ostostesi maksamiseen. Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät.

 

Veho laskulla maksuaikaa
Veho laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ostoksillesi. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et maksa ostoksistasi korkoja tai kuluja. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 20 – 3000 euroa.
Maksaaksesi Veho laskulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen. Sen hakeminen käy helposti ja nopeasti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea luottopäätöstä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman allekirjoituksellasi, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi.


Voit selvittää mahdollisuutesi myönteiseen luottopäätökseen jo ennen ostotapahtumaa yksityisesti tekstiviestillä. Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran ja vastausviesti on maksuton.
Huomaathan, että ennakkoluottopäätös ei ole sitova: se on tarkoitettu helpottamaan asiointiasi liikkeessä, muttei sido sinua tekemään ostosta eikä luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.


Tee ennakkoluottokysely lähettämällä tekstiviesti:
HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO VEHO
[esim. 123456-789X 00100 VEHO] numeroon
0404 800 900


Veho Erämaksulla tasoitusta talouteen
Veho erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lowell.fi Tällöin valitset verkkopalvelussa sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja maksat saamallasi laskulla vain ensimmäisen kuukausierän.


Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.Saat kuukausittain laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu.
Osoitteessa bill.lowell.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä.
Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20 € ja luoton korko on 16,9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla, 94,40 €/kk (sis. 3,20 €), luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 26,4 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1 132,25 €.

 

Asiakaspalvelu maksuasioissa
Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lowellin asiakaspalvelu:
Verkkopalvelu: bill.lowell.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 9-17  (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

 

Henkilötiedot ja luottopäätös
Veho laskuun ja Veho erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Myyjä syöttää tietosi luotonmyöntäjän Lowell Rahoitus Oy:n järjestelmään, joka varmistaa osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Lowell Rahoitus Oy:n asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista. Lowellin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Vehon asiakastietorekisteriin.

 

Luottoehdot
Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Lowell Rahoitus Oy,
PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Lowell Payment
Services AB:lle, joka vastaa Lowellin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja ja
muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat osoitteesta bill.lowell.fi

Tietosuojatiedot

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Lowell Rahoitus Oy. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn. Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä Lowelin asiakaspalveluun, puh. 02 2700 327. Voit pyytää omat tietosi Lowelin asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta osoitteessa lowell.fi/tietosuoja

 

 

Veho Luottotili /tilihakemus (yritysasiakkaat)


Tutustu hakemukseen ja ehtoihin tästä

Veho käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja