Räätälöityjä huoltoratkaisuja Mercedes-Benz Airportissa

Räätälöityjä huoltoratkaisuja Mercedes-Benz Airportissa

   
   Joustavuus

Kun haluat tuoda autosi huoltoon myös varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella, voit jättää avaimet turvallisesti lukittuun Safetyboxiin. Aukioloaikoina voit pudottaa ne sisältä löytyvään pikakaistan laatikkoon. Luovuta auto ja avaimet kun sinulle sopii ja me soitamme sinulle heti, kun huolto on valmis.

 

   Lounge-palvelut

Henkilökohtaista palvelua arvostaville Lounge tarjoaa viihtyisät puitteet samalla, kun odotat huollon valmistumista. Loungesta löytyy useita erilaisia mukavuuksia, kuten ilmainen WiFi, aikakaus- ja sanomalehtiä, juotavaa, pikku purtavaa sekä erilaisia odotusalueita asiakkaiden tarpeiden mukaan.

   
   ExpressService

ExpressService-huollossa hoidamme autosi huollon erittäin ripeästi kuitenkin normaalien laatuvaatimusten mukaan. Tehokkuuden takaavat kaksi mekaanikkoa, jotka tekevät huoltoa samanaikaisesti. A-huoltoon kuluu 30 minuuttia ja laajempaan B-huoltoonkin vain 60 minuuttia.

 

   Mukavuus

Kun haluat autosi huollon vaikuttavan mahdollisimman vähäisesti arkeesi, mukavuusvaihtoehto täyttää vaatimukset. Hyödynnä silloin käteviä noutohuolto- tai lentohuoltopalveluitamme.