Rengaspalvelu

​Vehon rengaspalvelu auttaa sinua kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa

Meiltä saat kaikkiin rengasasioihin liittyvät palvelut, kuten renkaiden vanteille asettamisen ja autoon asennuksen, rengaspaikkaukset, rengaspaineiden mittauksen, ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Rengasmerkkejämme ovat Continental ja Nokian Renkaat.

Renkaiden kausisäilytys Veho-liikkeissä

Ratkaise renkaiden varastointiongelmat ja tuo autosi kesä- ja talvirenkaat kausisäilytykseen Veho-liikkeeseen, niin tarkastamme ja varastoimme renkaat puolestasi. Renkaiden oikeaoppinen säilytys pidentää renkaiden käyttöikää ja lisää omaa turvallisuuttasi, kun renkaat ovat oikealla tavalla huollettu ja tarkastettu.

Vehon renkaiden kausisäilytyspaketti sisältää:

  • Renkaiden varastointi oikeissa olosuhteissa - Liika kosteus ja altistuminen auringonvalolle voi kuluttaa renkaan kumiseosta. 
  • Renkaiden kuntotarkastus ja yhteydenotto tarvittaessa - Me Veholla olemme kiinnostuneuta turvallisuudestasi ja siksi tarkastamme, että renkaissasi on riittävästi kulutuspintaa, ja että ne ovat turvalliset ennen seuraavaa käyttöönottoa. 
  • Renkaiden ilmanpaineiden tarkastus ja tarvittaessa täyttö - Auton rengaspaineet tulee tarkistaa säännöllisesti muunkin kuin polttoaineen kulutuksen säästämiseksi. Huonoimmassa tapauksessa liian alhainen paine voi rikkoa renkaan.
  • Renkaiden pesu - Öljy sekä muut kemikaalit voivat vaurioittaa renkaita säilytyksen aikana, joten puhdistamme ne pesemällä kaikki renkaat ennen säilytystä.

Voit jättää renkaat kausisäilytykseen minä vuodenaikana tahansa mihin vain toimipisteesemme sen aukioloaikana.


Renkaiden kausisäilytyksen hinta eri toimipisteissämme:

  • Pääkaupunkiseutu (Airport, Herttoniemi ja Olari) 99 €/kausi
  • Veho Tampere 60 €/kausi
  • Veho Turku 60€/kausi