Tuulilasin vaihdot ja korjaukset

Tuulilasin vaihdon yhteydessä nyt sijaisauto veloituksetta

Kun vaihdatat autosi tuulilasin nyt meillä, saat sijaisauton veloituksetta vaihdon ajaksi. Tarjous koskee vain netissä 31.5.2021 mennessä koodilla TLASI21 tehtyjä ajanvarauksia. Sijaisauto Mercedes-Benz A-sarja tai vastaava. 

Tarjous on voimassa Veho Airportissa (Ohtolankatu 10, Vantaa), Veho Herttoniemessä (Mekaanikonkatu 14, Helsinki), Veho Olarissa (Piispankallio 2, Espoo), Veho Suutarilassa (Valokaari 8, Helsinki), Veho Tampereella (Taninkatu 11, Tampere) ja Veho Turussa (Vesilaitoksentie 1, Raisio).  

Tarjous koskee uusia verkossa tehtäviä varauksia ja on voimassa 31.5.2021 asti. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Sijaisauton vuokran pituus 1 vrk/100km sis. polttoaineet.

Kiveniskemäkorjaukset ja tuulilasien vaihdot

Tuulilasiin tullut kivi tai nasta aiheuttaa yleensä lasin halkeamisen ennemmin tai myöhemmin. Halkeamisen riski voidaan minimoida lasin paikkauksella, mutta ensitoimien täytyy tapahtua nopeasti. Suojaa vauriokohta heti teipillä, jottei siihen kerry likaa ja epäpuhtauksia. Mitä nopeammin tulet korjauttamaan tuulilasin, sitä parempi. Pienikin kiveniskemä tai särö voi vaurioittaa koko tuulilasin. Tyypillisesti halkaisijaltaan yli 5 cm:n kiveniskemää ei voida enää korjata.

Me teemme kiveniskemäkorjaukset sekä tuulilasien vaihdot. Kysy tarjous!

  • Tuulilasin kiveniskeämän korjaus alk. 50 € (yhden iskeämän korjaus)
  • Seuraavien kiveniskeämien korjaukset 37,50 € / kpl

Mikäli autossasi on tuulilasivakuutus, kauttamme onnistuu laskutus suoraan vakuutusyhtiöösi. Teethän tarvittaessa kuitenkin vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöllesi.

Tuulilasien vaihdot onnistuvat kaikissa autoliikkeissämme