Mercedes-Benz huolto

Tervetuloa Vehon Mercedes-Benz merkkihuoltoon.

Me veholaiset olemme myyneet ja huoltaneet Mercedes-Benz autoja jo vuodesta 1939 lähtien. Vehon valtuutettu Mercedes-Benz huolto palvelee sinua kaikissa autohuoltoon liittyvissä asioissa Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Tampereella ja Turussa.

Maksuton nouto- ja palautus pääkaupunkiseudulla

Veho on avannut Vantaan Koivuhakaan vain noutohuoltoihin keskittyneen Mercedes-Benz huoltopisteen. Autosi noudetaan sovitusta paikasta sovittuun aikaan ja palautetaan huollon jälkeen toivomaasi paikkaan. Palvelu on maksuton Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella.

Varaa siis noutohuolto soittamalla p. 010 569 8080 ja me hoidamme loput. Muihin toimipisteisiimme voit varata huoltoajan suoraan netissä

Noutohuollon maksutapana yksityisasiakkaille toimii maksulinkki ja yritysasiakkaille Veho Luottotili. Lue lisää maksutavoista täältä.

 

Nettiajanvarauksemme kautta voit varata Mercedes-Benzillesi huollon ympäri vuorokauden. Puhelimitse varaus onnistuu arkisin klo 7-18 puhelinnumerosta 010 569 8080.

Helpoiten ajan varaaminen lähimpään Vehon merkkihuoltoon tapahtuu nettiajanvarauksemme kautta. Täytä ajanvaraussivullemme vain autosi rekisterinumero sekä ajokilometrit ja näet huollon vapaat ajat ja hinta-arvion välittömästi.

Veho Huoltotili – Mutkattomin tapa hoitaa autokulut

Tarjoamme huoltojen, korjausten, tarvikkeiden ja varaosien lisäksi myös joustavan rahoituksen niille. Veho Huoltotilin avulla saat aina 30 päivän korottoman maksuajan ja sitä pidemmälle ajalle edullisen koron. Maksuajan voit valita itse ja muuttaa sitä tarpeen mukaan.

Vehon huoltopalvelut

Veho tarjoaa autollesi laajan valikoiman erilaisia huoltopalveluja. Tutustu huoltopalvelujen kattavaan tarjontaan alla olevasta listasta.