Säännöt

JÄRJESTÄJÄ
Veho Oy Ab, Tietotie 9, 01530 VANTAA, jäljempänä “Järjestäjä”, järjestää Voita vuoden suklaat -arvonnan, jäljempänä “arvonta”.

SÄÄNTÖJEN SOVELTAMINEN
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän pääsiäisarvontaan 9.4-13.4.2020

OSALLISTUMISKELPOISUUS JA OSALLISTUMINEN
Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt, lukuunottamatta Veho Oy Ab:n sekä Veho-liikkeiden työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Järjestäjä kerää osallistujista osallistumista varten tarpeelliset tiedot. Mikäli osallistuja antaa markkinointiluvan, siirretään osallistujan tiedot Järjestäjän asiakasrekisteriin. Mikäli osallistuja antaa luvan ottaa yhteyttä, voi Järjestejä olla häneen yhteydessä myös arvonnan jälkeen. Osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja voiton luovuttamiseen liittyvissä tarkoituksissa. Veho käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvontaan voi osallistua jättämällä täytetyn arvontalomakkeen osoitteessa veho.fi/arvonta.
Palkinnot arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuun ei voi osallistua muissa kanavissa. Arvonta on voimassa 9.4-13.4.2020. Voittaja arvotaan 20.4.2020 mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta, arvotaan uusi voittaja. Veho Oy Ab maksaa voitosta aiheutuvat arpajaisverot.
 
PALKINNOT

Palkintona arvotaan:
3 x 150 euron S-ryhmän lahjakortti, jolla saa esimerkiksi suklaalevyn vuoden jokaiseksi viikoksi.