Säännöt

JÄRJESTÄJÄ
Veho Oy Ab, Mäkituvantie 3, PL 1006, 01511 Vantaa, jäljempänä “Järjestäjä”, järjestää Stockmannin lahjakortin arvonnan, jäljempänä “arvonta”.

SÄÄNTÖJEN SOVELTAMINEN
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän arvontaan Helsingin jäähallissa 3.12. ja veho.fi/arvonta-sivulla 3.12.-8.12.2019

OSALLISTUMISKELPOISUUS JA OSALLISTUMINEN
Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt, lukuunottamatta Veho Oy Ab:n sekä Veho-liikkeiden työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Järjestäjä kerää osallistujista osallistumista varten tarpeelliset tiedot. Mikäli osallistuja antaa markkinointiluvan, siirretään osallistujan tiedot Järjestäjän asiakasrekisteriin. Mikäli osallistuja antaa luvan ottaa yhteyttä, voi Järjestejä olla häneen yhteydessä myös arvonnan jälkeen. Osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja voiton luovuttamiseen liittyvissä tarkoituksissa. Veho käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja

ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvontaa voi osallistua jättämällä täytetyn arvontalomakkeen arvontalaatikkoon Helsingin jäähallilla 3.12. tai osoitteessa veho.fi/arvonta. Palkinnot arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuun ei voi osallistua muissa kanavissa. Arvonta on voimassa 3.12.-8.12.2019. Voittaja arvotaan 9.12.2019 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Veho Oy Ab maksaa voitosta aiheutuvat arpajaisverot.

PALKINNOT
Palkintona arvotaan:
500 euron lahjakortti Stockmann-tavarataloon