Mercedes-Benzin EQ Power ladattavat hybridit.

Mercedes-Benz EQ Power – Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto.

Vaikka vuosikymmenet vierivät ja voimanlähteet vaihtuvat, yksi asia on ja pysyy – Mercedes-Benz kulkee kehityksen kärjessä. Tänään se tarkoittaa Suomen laajinta ladattavien hybridien mallistoa. Ladattavat hybridit ovat tärkeä virstanpylväs matkalla päästöttömään autoiluun. Mercedes-Benzin ladattavat hybridit tarjoavat asiakkaille kahden maailman parhaat puolet: kaupungissa voi ajaa pelkällä sähköllä ja pitemmillä matkoilla puolestaan polttomoottorin voimalla. Tarjolla on peräti 21 mallia alkaen kompaktista ja etuvetoisesta A-sarjan EQ Powerista, jolla ajaa lähes 70 kilometriä kokonaan sähköllä. Malliston toista ääripäätä edustaa puolestaan täyttä luksusta tarjoava iso SUV-luokan GLE EQ Power. Lisäksi tarjolla on ensimmäinen EQ-malliston täyssähköauto EQC.

Tutustu EQ Power ladattaviin hybrideihin tai EQC sähköautoon ja rakenna haluamastasi mallista juuri itsellesi sopiva lopputulos. Voit myös ottaa yhteyttä lähimpään Veho-liikkeeseen, niin autamme sinua parhaan ratkaisun valinnassa.

Lataaminen

Auton voit ladata kotona helposti ja mukavasti Mercedes-Benz Wallbox -latausasemasta tai vakiovarusteisella latauskaapelilla tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Liikenteessä ollessasi auto on ketterää ladata latausasemalla, jonka kasvavan verkon ansiosta lataaminen on helppoa ja joustavaa kaikkialla: kaupungissa, ostoskeskuksissa tai moottoriteiden pysähdyspaikoilla.