Honda Civic Summer Challenge

Honda Civic -koeajokuvakisa säännöt:

1. Järjestäjä

NCG Import Finland Oy, Vantaankoskentie 14, 01670 VANTAA (jäljempänä järjestäjä).

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, ajokortin omistavat luonnolliset henkilöt, jotka ovat koeajaneet uuden Honda Civicin. Kilpailuun eivät voi osallistua henkilöt, jotka työskentelevät kilpailun järjestävässä yrityksessä tai sen sidosryhmissä.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 3.7.–3.9.2017

4. Palkinnon arvonta

Palkinnon voittaja valitaan viikoittain arpomalla niiden kuvien joukosta, jotka on ladattu Honda Finlandin Facebook-sivulle kilpailupostauksen alle. Koko kesän paras koeajokuvapostaus arvotaan kilpailuajan loputtua.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimiä ei julkaista erikseen verkkosivustolla. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjä ei ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimimattomuudesta).

5. Palkinnot

Viikkokisan palkinnot: yhdeksän viikon ajan arvotaan viikottain 1 kpl Ray-Ban Aviator Classic -aurinkolaseja (yksittäisen palkinnon arvo 165 €), kesäkisan pääpalkinto: Honda NSC50 Vision -skootteri (arvo 2690 €).

6. Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun voi ottaa osaa julkaisemalla kuvansa Honda Civicin koeajotilanteesta Honda Finlandin Facebook-sivulla kilpailupostaukseen kommentoimalla.

7. Ei ostopakkoa

Kilpailuun osallistumiselle ei ole ostopakkoa.

8. Palkintoa koskevat ehdot

  • Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.
  • Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia.
  • Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa 5. 

9. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuuvelvollisuus kilpailun osallistujia kohtaan ei voi ylittää virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai summaa. Kilpailun voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Osallistuja vapauttaa Facebookin kaikista arvontaa koskevista tai siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

11. Käyttöoikeudet

Honda saa halutessaan käyttää viralliseen kilpailupostaukseen postattuja kuvia omassa markkinoinnissaan kaikilla sosiaalisen median alustoillaan määrittelemättömän ajan.