Täyssähköisiin Certified-vaihtoautoihin huolenpitosopimus veloituksetta kahdeksi vuodeksi

Vaihtoautovalikoimamme on nyt sähköisempi kuin koskaan

Veholta saat nyt maaliskuun ajan EQ-malliston täyssähköisiin Mercedes-Benz Certified -vaihtoautoihin huolenpitosopimuksen veloituksetta kahdeksi vuodeksi (Ajokilometrit max. 20 000 km/vuosi). Mercedeksen täyssähköinen EQ-mallisto on vastaus paitsi tämän päivän, myös tulevaisuuden tarpeisiin. Valittavana on kompakti katumaasturi EQA, jopa 7 hengen katumaasturi EQB, nelivetoinen EQC, urheilullinen sedanmalli EQE ja malliston lippulaiva EQS.

 

Huolenpitosopimus - järkevä tapa huolehtia Mercedes-Benz vaihtoautosta

Huolenpitosopimuksen avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: huolenpitosopimus kattaa sopimusaikana huollot ja korjaukset sopimusehtojen mukaisesti valtuutetussa Mercedes-Benz liikkeessä kiinteällä kuukausihinnalla. Kaikissa autoon suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään vain laadukkaita alkuperäisiä varaosia ja parasta sertifioitua Mercedes-ammattiosaamista.

 

*Kampanja voimassa ainoastaan 01.03.2023-31.03.2023 välisenä aikana myytyihin Vehon käytettyihin täyssähköisiin Mercedes-Benz Certified -vaihtoautoihin. Huolenpitosopimus-kampanjan ajokilometrit max. 20 000 km /vuosi. Kampanjan tarjousta ei voi muuttaa muuksi asiakkaan eduksi. Kampanjaa ei voida yhdistää muihin etuihin.