Stockmann joulukuun kanta-asiakasedut

Vähän ajettu vahtoauto voi olla hyvä vaihtoehto uudelle. Veholla on nyt hyvät valikoimat esittelykäytöstä vapautuneita autoja hyvin varustein sekä täydellisen huoltokirjan omaavia vähän ajettuja työsuhdeautoja. Hyödynnä kanta-asiakas tarjouksesi ja tule valitsemaan toiveittesi autoa.

Lentohuolto-palvelu 0 € (norm. 80 €)

Koskee veho.fi/lentohuolto tehtyjä ajanvarauksia koodilla STOCKA. Pääkaupunkiseudulla VIP-lentohuolto 99 € koodilla VIP. Etu voimassa Vehon edustamien merkkien huoltoihin.
Varaa aika huoltoon

Vaihtoauton ostajalle joulurahaa 200 €

Joulurahaa Stockmannilta vaihtoauton ostajalle. Voit käyttää lahjakortin vaikka joululahjoihin tai alkuvuoden alennusmyynteihin. Lahjakortti on voimassa kaikissa Suomen Stockmann-tavarataloissa vuoden vaihtoauton ostopäivästä.

Muista myös vaihtoautoihin saatavat Veho Takuu  ja Veho Huolenpitosopimus.  Veho Takuu on saatavana alle 4 v. vanhaan ja alle 120 000 km ajettuun autoon. Takuu on voimassa 12 kk tai 30 000 km myyntipäivästä eteenpäin. Huolenpitosopumus kattaa huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta ja käytöstä aiheutuneiden vikojen korjaukset sekä polttimoiden ja pyyhkijänsulkien vaihdot huoltojen välillä.

Voimassa vain Stockmannin kanta-asiakkaille 1.12-31.12.2017