Uudistunut Mercedes-Benz C-sarja

Never Stop Improving.

Aivan kuten huippu-urheilija hioo vuosi vuodelta suoritukseen vaikuttavia yksityiskohtia, on C-sarja parantanut jokaista osa-aluetta kohti täydellisyyttä. Ulkoa havaitset ensin keulan ilmeen ja ajovalojen uuden designin. Ajossa huomaat S-sarjasta tutut ajoavustinjärjestelmät sekä uusien moottorien ominaisuudet. Lopputulos: kaikkien kaikkien aikojen urheilullisin ja dynaamisin C-sarja. Uudistunut C-sarja ensiesittelyssä Veho-liikkeissä syksyn ensimäisessä viikonloppunäyttelyssä 1.9.

Varaa koeajo

Varaa myyjä käyttöösi

Liikkeiden yhteystiedot

C-sarjan sedan

C-sarjan sedan

Eteenpäin pyrkimisen halu näkyy kaikkialla uuden C-sarjan sedanin keulassa: uusittu keula viestii dynaamisuutta ja modernia otetta. Puskurit on muotoiltu uudelleen, uusitut LED-ajovalot antavat modernin ilmeen ja varusteista riippuen kromielementit antavat autolle vielä lisää säihkyvää ilmettä.

Tutustu C-sarjan sedaniin

Siirry hinnastoon

C-sarjan farmari

C-sarjan farmari

Uudessa C-sarjan farmarissa sinua odottavat täydelliset olosuhteet: uusittu ohjauspyörä, jossa on Touch Control -näppäimet, sekä auton varustuksesta riippuen täysin digitaaliset mittarit ja kookkaat näytöt, joiden ansiosta auton käyttö on yksilöllistä ja nykyaikaista.

Tutustu C-sarjan farmariin

Siirry hinnastoon

C-sarjan Cabriolet

C-sarjan Cabriolet

Uusi C-sarjan Cabriolet on aiempaa valmiimpi avoautoilun riemuihin. Uusittu keula, entistä urheilullisempi etupuskuri ja uudet, vakiovarusteiset LED High Performance -ajovalot huokuvat dynaamisuutta ja modernia ilmettä. Cabriolet-malli häikäisee myös lisävarusteena saatavalla uudella metallivärillään, joka on hienostunut mojavenhopea metalliväri.

Tutustu C-sarjan Cabriolet -malliin

Siirry hinnastoon

C-sarjan Coupé

C-sarjan Coupé

Uusi C-sarjan Coupé inspiroi täydellisen treenatulla olemuksellaan. Dynaamiset linjat ja selkeät, voimakkaat pinnat tuovat esiin urheilullisen coupén muotoilun puhtaimmillaan. Voimakkaat tyylielementit kuten uusitut puskurit sekä vakiovarusteinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö antavat autolle vahvan yksilöllisen ilmeen.

Tutustu C-sarjan Coupé -malliin

Siirry hinnastoon