Uusi Sprinter. Sinulle tehty.

Koskaan aiemmin pakettiauto ei ole ollut niin monipuolisesti räätälöitävä kuin uusi Sprinter. Saatavana on yli 1700 eri mallivariaatiota. Minkälaisen sinä haluat? Se on sinulle tehty. Tutustu autoon, joka myös yhdistää sinut tarvitsemiisi digitaalisiin palveluihin helpommin kuin ikinä.

Uusi Sprinter ensiesittelyssä nyt liikkeissämme!

MBUX-multimediajärjestelmä.

MBUX-multimediajärjestelmä.

Mercedes-Benzin uusi MBUX-mediajärjestelmä löytyy nyt ensimmäistä kertaa myös pakettiautosta. Se toimii kosketusnäytön ja ratin monitoiminäppäinten avulla ja yhdistää kuljettajan tarvitsemiinsa digitaalisiin palveluihin helpommin kuin ikinä.

MBUX-multimediajärjestelmä on vakiona uudessa Sprinterissä (pois lukien ONE-malli) ja valittavissa 7" tai 10,25" kosketusnäytöllä. 

Yli 1700 erilaista mallivariaatiota.

Yli 1700 erilaista mallivariaatiota.

Koskaan aiemmin pakettiauto ei ole ollut niin monipuolisesti räätälöitävä kuin uusi Sprinter. Vetotavasta alkaen voit valita kaiken oman tarpeesi mukaan. Koon, varustelun, ohjaamon mukavuusvarusteet, kaiken. Kaikkiaan saatavana on yli 1700 eri mallivariaatiota.

Nyt Sprinter on saatavana myös etuvetoisena ja 9G-tronic-automaattivaihteistolla.

 

Vakiona Mercedes PRO.

Vakiona Mercedes PRO.

Uudessa Sprinterissä on vakiona uusi yhteyspalvelu- ja ajokalustopalvelukokonaisuus Mercedes PRO. 

Palvelu muodostaa yhteyden sinun, yrityksesi autojen ja ulkomaailman välille. Mercedes PRO:n avulla teet mm. digitaaliset ajopäiväkirjat, seuraat autojen sijaintia ja kommunikoit kuljettajien tai ajojärjestelijän kanssa reaaliajassa

Uusi Sprinter-umpipakettiautomallisto alk. 39.991,54 € (sis. toim.kulut 600 €), CO₂-päästöillä 202 g/km. Kuvien autot lisävarustein. 

Koko hinnasto tulossa sivuillemme pian. 

Lue lisää uudesta Sprinteristä: www.mercedes-benz.fi/uusisprinter