ŠKODA KODIAQ JA ŠKODA KAROQ

WINTER-PAKETTI VELOITUKSETTA

Tarjoamme nyt valikoituihin Kodiaq- ja Karoq-malleihin Winter-paketin veloituksetta. Hyödynnä jopa 1400 euron arvoinen etusi tammikuun 2019 loppuun mennessä ja tee uudesta, mukavasta ŠKODA-katumaasturistasi vieläkin mukavampi.

Kysy lisää Veho Olarista tai Veho Tampereelta!

 

ŠKODA KODIAQ Winter-paketti

Uuden Kodiaqisi Winter-paketti sisältää polttoainetoimisen lisälämmittimen kauko-ohjaimella, lämmitettävän tuulilasin ja irtokangasmatot. L&K- ja Scout-malleihin saat irtokangasmattojen mukana vielä ylelliset Lounge Step -jalkatuet. (Winter-paketti ei saatavilla Kodiaqin Active-varustetasoon.)

 

ŠKODA KAROQ Winter-paketti

Uuden Karoqisi Winter-paketti sisältää polttoainetoimisen lisälämmittimen kauko-ohjaimella, lämmitettävän tuulilasin ja ja irtokangasmatot. Jos uuden Karoqisi varustetaso on SportLine tai Scout, Winter-paketti sisältää polttoainetoimisen lisälämmittimen kauko-ohjaimella, lämmitettävän tuulilasin ja lämmitettävät takasivuistuimet. (Winter-paketti ei saatavilla Karoqin 1.0 TSI-malleihin.)

 

ŠKODA KAROQ ja KODIAQ -malleihin Winter-pakettietu voimassa 31.1.2019 asti ja vain niihin malleihin, joihin Winter-paketti on saatavissa. Etu koskee vain uusia kauppasopimuksia. Katso tarkat hintatiedot malleittain osoitteesta  skoda.fi/hinnastot . Lisätietoja saat lähimmältä ŠKODA-jälleenmyyjältäsi.