Yritysautoilta Veho Olarissa 1.3. klo 16-20

Tervetuloa tutustumaan Vehon laajaan yritysautomallistoon

Kevät 2018 tuo yritysautoilijalle paljon mielenkiintoisia uutuuksia, joista valita auto seuraaviksi vuosiksi. Joko olet päättänyt, millä kriteereillä seuraavan autosi valitset? Yritysautoillassamme voit tutustua Vehon laajaan yritysautomallistoon ja koeajaa mieleisesi Mercedes-Benzin, Fordin, Hondan tai Škodan. Autojen lisäksi tarjolla on asiaa autovalintaan vaikuttavista asioista, kuten uudesta päästömittaustavasta (WLTP) ja sen vaikutuksista, hybridiautojen kehitysvaiheista sekä erilaisista rahoitusvaihtoehdoista.

Tule inspiroitumaan kevään uutuuksista ja kuulemaan asiantuntijoiden vinkit autovalintaan.

Ilmoittaudu tapahtumaan 26.2. mennessä sähköpostitse: mira.aaltonen@veho.fi

Koeajattavana mm. nämä työsuhdeautoilijalle sopivat mallit

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC

Uudessakaupungissa valmistettu GLC on katumaasturi, jota mm. Tekniikan Maailma kutsui katumaasturivertailussaan maantieajossa todella rauhalliseksi ja miellyttäväksi sekä vertailun parhaaksi kokonaisuudeksi kaupunkiin.

Esim: Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATIC A Premium Business: käyttöetu 885 €/kk, vapaa autoetu 1035 €/k

Škoda Karoq

Škoda Karoq

Huippu-uutuus Karoq on taattua Škoda-laatua: väljät sisätilat, suuri tavaratila ja kattava varustelu pitävät huolen kaikista arjen tarpeistasi. Suorituskykyiset moottorit yhdessä DSG-automaatin kanssa takaavat ensiluokkaisen matkustusmukavuuden,

Esim: Škoda Karoq 1,5 TSI Ambition DSG Autom. käyttöetu 505 €/kk, vapaa autoetu 655 €/kk

Ford Ecosport

Ford Ecosport

Ford Ecosport on tilava, näyttävä ja urheilullinen – täydellinen katumaasturi kaikkiin tilanteisiin. Kattavasti varusteltu ST-line yhdistettynä taloudelliseen ja tehokkaaseen EcoBoost-moottoriin on lyömätön yhdistelmä.

Esim: Ford Ecosport 1,0 EcoBoost 125hv A6 ST-Line 5-ovinen käyttöetu 415,00 €/kk, vapaa autoetu 565,00 €/kk

Honda Civic

Honda Civic

Täysin uusi Honda Civic hurmaa ajokokemuksellaan, hallittavuudellaan ja uuden sukupolven turboahdetuilla moottoreillaan. Urheilullisuus näkyy ja tuntuu niin sisä- kuin ulkopuolella.

Esim: Honda Civic 5D 1,0 Comfort CVT käyttöetu 395 €/kk, vapaa autoetu 545 €/kk.