GLE

GLE. Älykästä ylivoimaa.

GLE on aina liikkunut suvereenisti maastossa kuin maastossa. E-Active Body Control -alustan myötä mukavuus nousee aivan uudelle tasolle. GLE kiihtyy uusilla moottoreillaan vahvemmin ja tehokkaammin kuin koskaan. Valikoimaa riittää 4-sylinterisestä dieselmoottorista silkinpehmeästi käyvän ja älykkäästi sähköistetyn 6-sylinterisen rivimoottorin kautta henkeäsalpaavaan V8-moottoriin. GLE on myös ensimmäinen katumaasturi, jossa on vallankumouksellinen MBUX-infotainment-järjestelmä. Siihen kuuluu muun muassa luonnollinen puheohjausjärjestelmä ja kosketusnäyttö, ja se oppii joka matkalla lisää kuljettajan tavoista ja toiveista. GLE:n ylellisiä sisätiloja hallitsevat digitaalinäytöt, avohuokoinen puu ja vaikuttavat SUV-designin yksityiskohdat. Myös ladattavana hybridinä.

Mukautumiskyky on vahvuutta.

Mukautumiskyky on vahvuutta.

Ensimmäistä kertaa GLE:lle on haluttaessa saatavilla kolmas istuinrivi, jossa on kaksi täysikokoista istuinpaikkaa. Sisään on helppo astua ja jalkatilaa voi mukauttaa joustavasti säädettävän toisen istuinrivin ansiosta.

Taidokas esitys lasin suojissa.

Taidokas esitys lasin suojissa.

Tyylikkään lasin alla on kaksi suurta 12,3 tuuman täysdigitaalista näyttöä. Valittavana on neljä näyttötyyliä.

Hyvä kumppani suojaa sinua vaaroilta.

Hyvä kumppani suojaa sinua vaaroilta.

Ajoavustinjärjestelmät tarjoavat huippuluokan mukavuutta ja turvallisuutta ja tukevat kuljettajaa tarvittaessa esim. nopeuden sovittamisessa, ohjaamisessa, kaistan vaihtamisessa tai törmäysvaaran uhatessa.