Huolenpitosopimuksen lisäpalvelut

Mercedes-Benz Huolenpitosopimuksen avulla huolehdit autoiluun liittyvistä asioistasi selkeällä ja helposti ennakoitavalla kuukausihinnalla.

Mercedes-Benz Huolenpitosopimukseen on saatavilla useita lisäpalveluita, jotka mukautuvat juuri Sinun tarpeisiisi. Lisäpalveluita voi lisätä tai poistaa sopimuskauden aikana. Tämä onnistuu helpoiten huollon yhteydessä tai oman automyyjäsi kanssa.

Henkilöautojen lisäpalveluhinnasto

Pakettiautojen lisäpalveluhinnasto

Renkaiden säilytys ja kausivaihdot

Palvelu sisältää renkaiden säilytyksen sekä kausivaihdot. Mikäli et tarvitse rengassäilytystä, sopimukseen voidaan liittää vain kausivaihdot. Palvelu on saatavilla henkilö- ja pakettiautoille.

Sijaisauto huoltojen ja korjausten ajaksi

Sijaisautopalvelu sisältää Huolenpitosopimuksestasi riippuen henkilö- tai pakettiauton käyttöösi huollon tai korjauksen ajaksi. Tarkemmat tiedot löydät hinnastosta ja sopimusehdoista.

Auto puhtaana edullisella kuukausihinnalla

Pese autosi vaikka joka päivä. Veho Airportin premium-tason Pesukatu yksityis- ja yritysasiakkaille sisältää rajattoman määrän Shinex-pesuja yhden pesukerran hinnalla.

Vain 35 € / kk.

Pesukatu on auki ympäri vuorokauden. Lue lisää Pesukadusta

Vain pakettiautoille saatavat lisäpalvelut

Kaikki Huolenpitosopimuksen lisäpalvelut ovat saatavilla myös pakettiautoille. Lisäksi pakettiautojen Huolenpitosopimuksiin voidaan lisätä katsastuspalvelu, rengassopimus ja perälautanostimen ylläpito. Kysy lisää myyjältäsi.

Pakettiautojen lisäpalveluhinnasto

Huolenpitosopimus takseille

Takseille olemme räätälöineet yksilöllisen Taksihuolenpitosopimuksen.

Tutustu Taksihuolenpitosopimukseen