TaxFree-myynti

Jos olet lähdössä ulkomaille tai asut jo siellä, voit hankkia vientiauton verovapaasti Suomesta. Veholla on pitkä kokemus TaxFree autojen toimittamisesta Helsingistä yksityisille henkilöille, diplomaateille ja rauhanturvaajille. Vehon mallit vastaavat Suomen vaatimuksia ja pohjoisen ilmaston standardeja. Meillä on myös kilpailevat hinnat.

Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä TaxFree-myyntiin:

Veho Mercedes-Benz Airport
Ohtolankatu 10, 01510 Vantaa
p. 010 569 3300
sähköposti: uudetautot.airport@veho.fi

Saat uuden auton edulliseen hintaan
Verovapaa vientihinta on kotimaan hinnaston www.veho.fi autoveroton hinta ilman alv:tä. Toimituskulut 600 € (alv 0%) vientirekisteröitynä ja -selvitettynä.

Saat asiantuntevan ja luotettavan palvelun suomeksi
Kun asioit Vehossa, aikaasi säästyy muihin muuttoon liittyviin asioihin. Saat autoon tehtaan kansainvälisen uuden auton takuun, liikkuvuuspalvelun Euroopassa ja vastaavuustodistuksen katsastusta varten EU-maissa. Voit myös tehdä huolenpitosopimuksen, kun huollot tehdään meillä Suomessa. Kauttamme ei ole rahoitusta, koska vientiauto ei toimi vakuutena. Auton vakuuttaminen tapahtuu suomalaisessa vakuutusyhtiössäsi.

Muuttoauton tuonti 
Muuttotavarana maahantuotujen autojen autoverohelpotus päättyi vuoden 2015 alussa. Määrätyissä tapauksissa veroetua voidaan edelleen saada. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Vaivaton ja turvallinen ratkaisu
Autosi täyttää lainsäädäntömme vaatimukset ja siinä on pohjoisten olojemme mukaiset mallikohtaiset varusteet. Jatkat vaivatta asiointia Veho Autotaloissa, koska taustatiedot ovat olemassa kotimaan autojen tapaan. Nämä edut vaikuttavat myös jälleenmyyntiarvoon.