Mercedes me

Mercedes me on sinulle suunnattu paketti innovatiivisia palveluita, tuotteita ja tarjouksia. Mercedes me –portaalissa voit esimerkiksi käyttää Mercedes me connect –palveluita, hallinoida ja tarkastella autosi tietoja ja huoltoraportteja sekä saada yksilöllisiä neuvoja ja palvelua.

Mercedes me connect

Mercedes Me connect liittää sinut autoosi ja autosi kaikkeen, mikä on sinulle tärkeää. Tiedät aina, missä autosi on ja tiedät aina, mitä autollesi kuuluu. Voit esimerkiksi tallentaa ajamasi matkat tai tankkaukset automaattisesti älypuhelimeesi, löytää pysäköimäsi auton nopeasti sekä pitää silmällä autosi tietoja, kuten ajokilometrilukemaa ja polttonestemäärää kätevästi. Mallivuoden 2017 autoissa on pääsääntöisesti Mercedes me connect -ominaisuus.
 
Vanhempien autojen omistajat voivat käyttää Mercedes me connect -palvelua asentamalla autoon adapterin. Uusissa E-sarjan autoissa Mercedes me connect -lisäpalvelut, kuten Remote Parking Assist ja Live Traffic Information ovat vakiona. Lue lisää osoitteessa: mercedes-benz.com/fi/mercedes-me