Vaihtoauton ostajan opas

Vehon vaihtoauton ostaminen on monessa mielessä fiksu valinta, sillä automme ovat aina turvallisia, laadukkaita ja asiantuntijoittemme tarkistamia. Tutustu autovalikoimaamme ja käytä hyödyksesi myös maan parhaimpia vaihtoautopalveluita – Veho Takuuta, Huolenpitosopimusta ja Veho Rahoitusta.

Veho Takuu

Vehon vaihtoautot ovat aina asiantuntijoittemme huolellisesti tarkistamia. Käytetyn auton omistamiseen voi kuitenkin aina liittyä riskejä, joita ei pysty välttämään. Veho Takuu on helppo tapa minimoida vaihtoauton yllättävät huolto- ja korjauskulut.

Veho Takuu kattaa ison joukon yleisimpiä auton korjauskuluja, jotka eivät kuulu normaaliin huoltoon tai määräaikaiseen kunnossapitoon. Veho Takuu on voimassa koko Suomessa – kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä.

Veho Takuun voi valita vaihtoautoihin, joiden käyttöönotosta on takuunottohetkellä enintään neljä vuotta ja jolla on ajettu enintään 120 000 kilometriä. Veho Takuu on voimassa 12 kuukautta tai 30 000 ajokilometriä myyntipäivästä eteenpäin. Huomioithan, että takuu ei siirry, jos myyt auton eteenpäin.

Veho Rahoitus

Veho Rahoitus mahdollistaa paremman ja turvallisemman auton hankinnan, ja se on saatavissa myös käytettyihin autoihin. Asiantuntevat automyyjämme neuvovat tarpeisiisi sopivan rahoitusratkaisun, ja saat rahoituspäätöksen heti autoliikkeessä.

Suosituin rahoitusmuoto on osamaksurahoitus, jossa voit valita kiinteän kuukausierän oman budjettisi mukaisesti. Sopivan kuukausierän räätälöinnissä huomioidaan käsirahan ja suuremman viimeisen erän määrä sekä sopimuksen pituus. Veho hoitaa puolestasi kaikki rahoituksen käytännön järjestelyt.

Veho Rahoitus on myös turvallinen vaihtoehto, sillä sen korko on kiinteä koko sopimusajan, eikä auton lisäksi tarvita muita vakuuksia. Jäljellä olevan rahoitusosuuden voi maksaa koska tahansa helposti pois.

Veho Huolenpitosopimuksen jatkaminen

Jos ostat Veholta vaihtoauton, jossa on myyntihetkellä voimassa oleva huolenpitosopimus, voit jatkaa tätä huolenpitosopimusta Vehon kanssa kauppojen jälkeen.

Huolenpitosopimuksen avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto-ja korjauskuluista. Pystyt budjetoimaan kulut tasaisemmin, eikä huolto- ja korjaustoimenpiteet aiheuta talouteesi kulupiikkejä.

Huolenpitosopimus takaa sen, että sinulla on aina tarkka tieto autosi vuotuisista huoltokustannuksista sopimusehtojen puitteissa. Sen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi, ilman eri korvausta.

Kaikissa autoosi suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään vain laadukkaita alkuperäisiä varaosia ja parasta merkkikohtaista ammattiosaamista. Huolenpitosopimuksen omaava auto on näin ollen laadukas valinta myös jatkossa, koska uusi omistaja voi olla varma auton hyvästä kunnosta myyntihetkellä.