Taksi Vehosta. Ammattilaiselta ammattilaiselle.

Vehon ja suomalaisten taksiyrittäjien pitkä ja tiivis yhteistyö on maailmanlaajuisesti poikkeuksellista. Veho toi ensimmäisen Mercedes-Benz-dieseltaksin Suomeen vuonna 1950 ja siitä lähtien Veho on kehittänyt palveluitaan yhteistyössä taksiyrittäjien kanssa.

Vehon valikoimasta löytyy jokaiseen käyttötarpeeseen soveltuva auto – olipa kyseessä henkilöauto tai esteettömyysvarusteinen tila-auto –  sekä nopea ja asiansa osaava huolto sijaisautopalveluineen. Verotus- ja rahoituskuviot tuntevat taksimyyjät palvelevat taksiyrittäjiä valtakunnallisesti.

Veho TaksiCenter. Suunniteltu yhteistyössä taksiyrittäjien kanssa.

Veho Mercedes-Benz Airportin TaksiCenter tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Kokeneet myyjämme auttavat uuden tai käytetyn auton valinnassa ja hankinnassa ja opastavat rahoituskuvioissa.

Huollot ja katsastukset hoituvat nopeasti ja ammattitaidolla ja täydellisellä mittari- ja tilausvälitysjärjestelmällä varustettu Mercedes-Benz-varataksi hoituu alle vaikkapa vauriokorjauksen ajaksi.

Tule kokeilemaan huippunopeaa Pesukatua tai juomaan kahvit taksinkuljettajille varattuun taukotupaan, joka on avoinna 24/7. Taukotupa tarjoaa taksinkuljettajille virkistävän taukohetken työvuoron lomassa. Tilassa on veloituksetta tarjolla kahvia, mahdollisuus katsoa TV:tä sekä imuri, jolla voi imuroida oman auton.

TaksiCenterin palvelut

  • Uudet ja käytetyt autot
  • Inva-autot, esteettömät ja tila-autot
  • Huolto ja katsastukset
  • Varataksipalvelu
  • Taukotupa 24 h
  • Pesukatu 24 h
  • Rahoitus ja vakuutukset
TARJOUKSET

TARJOUKSET

Taksikatsastus huollon yhteydessä 38 € (45 €)

10 pesun pesupassi Airportin pesukadulle 98 €

Tarjoukset voimassa toistaiseksi.

Tuulilasinvaihto ilmaiseksi

Tuulilasinvaihto ilmaiseksi

A-Vakuutus tarjoaa nyt uuden Mercedes-Benz-taksin ostajalle Taksiextra-vakuutuksen ilmaiseksi, edun arvo on jopa 1000 €. Lisäksi me Veholla tarjoamme tuulilasinvaihdon kerran vuodessa huollon yhteydessä 0 € omavastuulla (edun arvo n. 200 €).

Yhteystiedot

Pääkaupunkiseudulla Veho TaksiCenter palvelee osoitteessa

 

Veho TaksiCenter myynti

Ohtolankatu 10, 01510 Vantaa

taxicenter@veho.fi

Puh: 010 569 3399

Avoinna arkisin 8.00-16.00

 

Taksihuolto

Huollon ajanvaraus puhelimella arkisin 7.30-18.00 puh. 010 569 8080 tai 24/7 huollon nettiajanvarauksestamme