Huolenpitosopimus uusiin autoihin

Huolenpitosopimus uusiin autoihin

Vaihda huolet huolenpitosopimukseen

Huolenpitosopimus on riskitön, vaivaton ja helppo tapa huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Vehon huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi Vehon huoltopisteissä ilman erillistä korvausta.

Huolenpitosopimus mahdollistaa autosi huoltoon tai korjaukseen liittyvien kulujen tarkan ennakoinnin, jotta sinä välttyisit ikäviltä yllätyksiltä.

Monipuoliset ja laadukkaat palvelut

Huolenpitosopimus kattaa maahantuojan ja valmistajan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuneiden vikojen korjaukset. Lisäksi huolenpitosopimuksen piiriin kuuluu polttimoiden ja pyyhkijänsulkien vaihto huoltojen välillä. Halutessasi voit kasvattaa sopimuksen sisältöä lisäpalveluilla, kuten rengaspalvelu, kausirengasvaihto ja sijaisautopalvelu.

Vehon automekaanikot edustavat maan parasta merkkikohtaisen autohuollon osaamista, joten kaikki Vehon huolenpitosopimuksen piiriin kuuluvat huollot suoritetaan äärimmäisen laadukkaasti. Kaikissa Vehon huolto- ja korjaustöissä käytetään vain merkin alkuperäisiä varaosia.

Paras mahdollinen jälleenmyyntiarvo autollesi

Huolenpitosopimuksella varmistat uudelle autollesi parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon myös tulevaisuudessa. Huippulaadukkaan huolenpidon kohteena ollut autosi on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto. Huolenpitosopimus on myös mahdollista siirtää auton seuraavalle omistajalle.

Jos itse ostat Veholta vaihtoauton, jossa on myyntihetkellä voimassa oleva huolenpitosopimus, voit jatkaa tätä huolenpitosopimusta Vehon kanssa kauppojen jälkeen.

Sopimus juuri sinun tarpeidesi mukaan

Huolenpitosopimus tehdään uuteen autoon ensisijaisesti kolmeksi vuodeksi. Huolenpitosopimusten sopimuskaudet ja -ehdot vaihtelevat merkeittäin, mutta sopimusta voidaan jatkaa merkistä riippuen jopa 10 vuoteen tai 200 000 kilometriin asti.

Huolenpitosopimuksen hinta määritetään aina asiakaskohtaisesti, ja siinä huomioidaan sopimuksenalaisen auton merkki ja malli sekä arvio vuosittaisesta ajomäärästä kilometreissä. Mikäli vuotuinen ajomäärä sopimuskauden aikana poikkeaa arvioidusta, sopimuksen kilometrimäärää ja hintaa muutetaan sen mukaisesti. Mikäli ajat sopimukseen merkityn ajokilometrimäärän täyteen ennen sopimuksen päättymispäivämäärää, kilometrimäärää voidaan nostaa ja sopimusta jatkaa uudella hinnalla. Muussa tapauksessa sopimus tulee maksaa ajallisesti loppuun asti. Ajokilometrimäärä tarkastetaan aina sopimuksen päättämisen yhteydessä ja mahdollisista ylikilometreistä tehdään tasauslasku.

 Huolenpitosopimuksen hyödyt pähkinänkuoressa:

  • kattaa huolto- ja korjauskulut, jotka autonomistajana kohtaisit joka tapauksessa
  • siirtää yllättävien vikojen ja korjaustarpeiden riskin ja kulut autonomistajalta Veholle
  • mahdollistaa huolto- ja korjaustoimenpiteiden aiheuttamien kulujen ennakoinnin
  • lisää autosi jälleenmyyntiarvoa ja helpottaa myymistä, sillä ostaja voi olla varma auton merkkihuoltohistoriasta myyntihetkellä. Uusi omistaja voi myös jatkaa huolenpitosopimusta omissa nimissään